vidaXL voorziet 7.500 huishoudens van stroom

Ca. 50.000 zonnepanelen zijn geïnstalleerd op twee van de distributiecentra van vidaXL in Venlo. Dit is een oppervlakte ter grootte van 13 voetbalvelden. De panelen leveren genoeg elektriciteit (ca. 20MW) om meer dan 7.500 huishoudens van stroom te voorzien. De installatie is gerealiseerd door Sunrock en Zonnestroom Nederland.

 

Duurzame samenwerking met de regio

vidaXL streeft naar een duurzame samenwerking met de regio. Een onderdeel daarvan is het leveren van een bijdrage aan de energietransitie door duurzame energie op te wekken voor de omgeving. Aangezien het bedrijf blijft groeien, staat het verminderen van de ecologische voetafdruk hoog op de agenda. Deze bedrijfsstrategie volgt de groene ambities van de gemeente Venlo.

 

Werken aan een duurzame toekomst

De distributiecentra van vidaXL in Venlo hebben het BREAAM-certificaat 'zeer goed' ontvangen. BREEAM is een duurzaamheidslabel voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieubelasting. Een hoge BREEAM-score onderstreept het groene imago van het gebouw en draagt ​​bij aan een gezondere en productievere werk- en leefomgeving.

 

Over vidaXL

vidaXL is een online retailer. Het Venloos bedrijf is wereldwijd actief met webshops in 29 landen in Europa, Australië en de Verenigde Staten. Ze bieden een verrassend assortiment aan scherp geprijsde producten in categorieën als huis & tuin, meubels, sportartikelen en nog veel meer.

Benieuwd naar een impressie van ons nieuwe zonnedak? Klik dan hier voor onze video met VVV-Venlo aanvoerder Danny Post en zijn zoon.

Download PDF
Download PDF
Over vidaXL

vidaXL is a rapidly growing international online retailer. Our success is based on our belief that things can always be better and cheaper: ‘Expect more’. Because nobody likes to pay too much for products. We are continually expanding our product range and offer the best products for the best price. We like to go the extra mile for our customers by improving popular products and making them even cheaper.