vidaXL.nl nieuwe shirtsponsor VVV-Venlo

Venlo –  Vanaf het nieuwe voetbalseizoen is vidaXL officieel sponsor van de Eredivisie club VVV-Venlo. De komende seizoenen is het logo van vidaXL.nl op de rug van het wedstrijdshirt en overal in het stadion te zien. Het contract is op 24 juni getekend door Marc Bogers, CEO van VVV-Venlo, en Linn Hallgren, Marketing Manager van vidaXL. ‘’We zijn erg trots dat we sponsor zijn van VVV-Venlo. We vinden het geweldig om als Venloos bedrijf op de achterkant van het wedstrijdshirt te staan’’, aldus Linn Hallgren.

Venlo is niet alleen de stad waar het hoofdkantoor van vidaXL is gevestigd, maar het is ook de woonplaats van een groot aantal medewerkers en fans van VVV-Venlo. ‘’Als bedrijf gevestigd in Venlo willen we graag iets terugdoen voor de stad door ons als sponsor aan VVV-Venlo te verbinden’’, zegt Hallgren. Bij vidaXL werken ca. 35 verschillende nationaliteiten, die allemaal nauw met elkaar samenwerken aan een gemeenschappelijk doel, net als binnen een voetballclub.

Door een samenwerking aan te gaan met VVV-Venlo wil het bedrijf de landelijke naamsbekendheid te vergroten, om zo nog meer klanten het typische vidaXL jackpotgevoel te kunnen geven. Dit wordt bereikt door de prijzen laag te houden, de winkelervaring zo prettig mogelijk te maken en vooral altijd goede deals te hebben.

‘’Tijdens de gesprekken met VVV-Venlo hadden we meteen een goed gevoel. Het is geweldig dat de shirts straks niet alleen in het stadion, maar ook op Studio Sport of FOX Sport te zien zijn, waar vele miljoenen Nederlanders en mensen in het buitenland naar kijken’’, zegt Linn Hallgren.

vidaXL is een online retailer waar je terecht kunt voor alles op het gebied van onder andere meubels, sportartikelen en producten voor huis & tuin. Bij vidaXL.nl profiteer je altijd van lage prijzen en het gemak van online shoppen: alle artikelen worden snel en gratis bij jou thuis bezorgd!

 

Download PDF
Download PDF
Over vidaXL

vidaXL is a rapidly growing international online retailer. Our success is based on our belief that things can always be better and cheaper: ‘Expect more’. Because nobody likes to pay too much for products. We are continually expanding our product range and offer the best products for the best price. We like to go the extra mile for our customers by improving popular products and making them even cheaper.